Hoppa till huvudinnehåll

Teori varvat med praktik

Vi lär oss att identifiera situationer där utmanande beteenden kan uppstå och hur vi kan arbeta för att förebygga dessa. Vi lär oss också hur man praktiskt kan möta brukaren i själva situationen med största möjliga trygghet och säkerhet för både brukaren och personalen. Vi varvar teori med praktik och diskuterar även ämnen som lagen, moral och etik.

Längd: En dag
Tid: Info kommer snart
Plats: Attendo NimbusAkademin, Skjutbanevägen 31, Lund

 

Innehåll

  • Föreläsningar om att arbeta förebyggande, skaffa information och sammanställa data för att hitta orsaken till beteendet.
  • Vad säger lagen?
  • Förhållningssätt i akuta situationer.
  • Praktisk träning i skyddsteknik.

 

Pris: 1935 kr per person exkl. moms. Kursdokumentation, lunch, för- och eftermiddagsfika ingår. 10 % rabatt ges vid anmälan av fem deltagare eller fler till samma utbildningstillfälle.

Anmälan är bindande, men inte personlig.

Anmälan utbildning

För att anmäla dig till, eller ställa frågor om någon av våra utbildningar, maila louise.ardoris@attendo.se

Lämna information om:

  • Faktureringsadress/kostnadsställe
  • Ev matallergier/specialkost

När du anmäler dig till en utbildning hos Attendo Nimbus Akademin är Attendo LSS AB ansvarigt för dina personuppgifter och behandlar dessa för att kunna hantera din anmälan. Vi behandlar informationen för att kunna administrera utbildningen samt fakturering. Uppgifterna sparas endast så länge vi har laglig grund för det. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss.

Läs mer om personuppgifter